Ruiskuvalutuotanto

Konekantamme mahdollistaa monipuolisten kestomuovituotteiden valmistuksen kokoluokassa 0,1- 230 g. Käytössämme on tarkat, tehokkaat ja taloudelliset ruiskuvalukoneet (10kpl) oheislaitteineen. Säännölliset investoinnit tuotantokoneisiin, sekä automaatioon mahdollistavat korkean laadun ja kilpailukykymme myös tulevaisuudessa. Ruiskuvalamme kaikkia massa- ja teknisiä polymeerejä. Käytämme laajasti myös biohajoavia polymeerejä.

Palvelua suunnittelusta toimitukseen

Kun tuot ideasi meille, autamme luomaan pitkälle kantavia kokonaisuuksia. Olemme tarvittaessa mukana jo tuotekehityksessä. Käytössäsi ovat myös osaavat suunnittelu- ja muotoilupalvelut. Muotit suunnitellaan ja valmistetaan pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme avulla. 

Muottivalmistajamme sijaitsevat meitä lähellä, mikä mahdollistaa nopeat muottimuutokset ja tarvittavat koneistukset. Tarkat, tehokkaat ja taloudelliset ruiskuvalukoneet mahdollistavat monipuolisten kestomuovituotteiden valmistuksen. 

Ruiskuvalutekniikkamme perustuu tehokkaaseen ja automatisoituun, jopa miljoonien kappaleiden vuosittaiseen sarjatuotantoon.

Tuotekehitys ja työvälinevalmistus

Olemme tarvittaessa vahva kumppanisi jo tuotekehityksessä. Kun tuot ideasi meille, autamme luomaan pitkälle kantavia kokonaisuuksia. Ammattitaitoinen tuotesuunnittelu sekä järkevät materiaalivalinnat tuovat kustannussäästöjä alusta alkaen.

Muotit suunnitellaan ja valmistetaan pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme avulla. He myös huoltavat ja muuntavat työkaluja tarpeen tullen. Muottien kunnossapito kasvattaa niiden entisestään pitkää elinikää. Muottivalmistajamme sijaitsevat meitä lähellä, mikä mahdollistaa nopeat muottimuutokset ja tarvittavat koneistukset.

Tuotteet

Tuotantomme koostuu sekä omista että alihankinnalla valmistettavista tuotteista. Valmistamme osia ja osakokoonpanoja eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua mm. kaluste-, pakkaus-, ilmanvaihto-, elektroniikka-, sähkö- ja rakennusteollisuudelle. Tekniikkamme perustuu tehokkaaseen, pääasiassa yli 50 000 kappaleen vuosittaiseen sarjatuotantoon, mutta toisinaan myös pienemmät sarjat kannattaa valmistaa ruiskuvalamalla.

Alihankintavalmistus on kasvanut keskimäärin kymmenen prosentin vuosivauhdilla. Sopimusvalmistus kohdistuu erityisesti täysin uusien tuotteiden markkinoille tuomiseen ja jo olemassa olevien tuotteiden tuotekehitysparannuksiin sekä niiden tuotantoon. Tuotteisiin voidaan tarvittaessa lisätä metalliosia, kuten ruuveja tai magneetteja, mikä antaa suunnittelijoille paljon uusia mahdollisuuksia.

Vastuullisuus

Laadukkaasti valmistetut tuotteet ja kehittyneet materiaalit säästävät energiaa ja tukevat kestävää kehitystä. Tuotannossa syntyvät hukkakappaleet ja valukanavistot murskataan ja käytetään mahdollisuuksien mukaan uudelleen. Mikäli uudelleenkäyttö ei ole mahdollista, toimitamme jätteet energiajätteeksi tai muovienkeräyslaitoksiin, joissa ne granuloidaan uudelleen. Olemme useamman vuoden mm. tuottaneet jäähdytysvetemme ekologisesti vapaakirtolauhdittimella.

Onko sinulla tarvetta meidän palvelulle?